Skip to content

Disclaimer

Wanneer geldt de disclaimer?

Deze disclaimer geldt als u de website www.vrouwenzorgcentrum.nl bezoekt. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. 

Van wie is de website?

De Website is van VrouwenZorg Centrum. Onze volledige naam en ons adres zijn:

VrouwenZorg Centrum B.V., Hooge Bongert 1a, 6903 DA, Zevenaar

VrouwenZorg Centrum is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 78288363.

Het BTW-nummer van ABN AMR is: NL820646660B01.

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

Geen advies. Op de website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke situatie is geschreven. We geven u op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt. Als u wel persoonlijk advies wilt, dan helpen wij u graag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dat kan telefonisch of via de website.

Bereikbaarheid website. We doen ons best om er voor te zorgen dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Fouten op de website. We proberen er altijd voor te zorgen dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Auteursrechten. Alle informatie op de website is van VrouwenZorg Centrum. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo’s. U mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privéweblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.vrouwenzorgcentrum.nl. U mag de teksten en logo’s van de website niet veranderen. 

Websites van anderen. Soms verwijzen wij naar een andere website bijvoorbeeld via een link. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden niet voor websites van anderen.

Nederland. De informatie op de website is bedoeld voor Nederland. In het buitenland kunnen andere regels en adviezen gelden.

Wijzigingen. We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen. Wilt u weten welke regels gelden? Kijk dan op deze pagina voor de laatste versie.

VrouwenZorg Centrum wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.