Skip to content

Wie zijn wij

Team

Alec Malmberg
Alec Malmberg
Gynaecoloog

Alec Malmberg studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. De opleiding tot gynaecoloog werd in het Erasmus Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis Rotterdam gevolgd.

Hij werkt al jaren in het aandachtsgebied bekkenbodem en operaties ter correctie verzakking en urineverlies. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor #DeVerloskundigeZorg met regie bij de zwangere en haar verloskundige.

karin profiel blauw
Karin Middelburg
Gynaecoloog

Karin Middelburg volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na afronding startte zij met een promotieonderzoek naar de ontwikkeling van kinderen geboren na IVF bij de afdeling Ontwikkelingsneurologie van het Universitair Medisch Centrum in Groningen.

De specialisatie tot gynaecoloog werd gevolgd in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (Oost) en in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. De specialisatie werd afgerond in het Gelre Ziekenhuis, Apeldoorn. Daar werd een differentiatie in de urogynaecologie gedaan en werkte ze aansluitend als chef-de-clinique. Vanaf 2019 nam ze samen met Alec Malmberg het initiatief om VrouwenZorg Centrum op te richten.

THF_Eelke-6666
Elke Bosch
O&G verpleegkundige

Elke Bosch is uw eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij uw bezoek aan ons centrum. Tevens verleent zij assistentie indien dat nodig is.

Hiervoor heeft zij 17 jaar als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis in Nijmegen. Waarvan 6 jaar op de afdeling traumatologie en vaat/ thoraxchirurgie. Daarna is ze begonnen op de verloskamers/ kraamafdeling, waar zij ook de specialisatie obstetrieverpleegkundige heeft afgerond. Na haar carrière als verpleegkundige is ze werkzaam geweest als doktersassistente bij een huisartsenpraktijk.

In het voorjaar van 2022 is ze vol enthousiasme begonnen in het VrouwenZorg Centrum. “In mijn werk staat voor mij centraal; aandacht voor je vragen, je advies en informatie geven (in overleg met je gynaecoloog), persoonlijke begeleiding tijdens een onderzoek.

Afspraak maken