Skip to content

Wie zijn wij

Team

Alec Malmberg
Alec Malmberg
Gynaecoloog

Alec Malmberg studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. De opleiding tot gynaecoloog werd in het Erasmus Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis Rotterdam gevolgd.

Hij werkt al jaren in het aandachtsgebied bekkenbodem en operaties ter correctie verzakking en urineverlies. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor #DeVerloskundigeZorg met regie bij de zwangere en haar verloskundige.

Karin Middelburg
Gynaecoloog

Karin Middelburg volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na afronding startte zij met een promotieonderzoek naar de ontwikkeling van kinderen geboren na IVF bij de afdeling Ontwikkelingsneurologie van het Universitair Medisch Centrum in Groningen.

De specialisatie tot gynaecoloog werd gevolgd in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (Oost) en in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. De specialisatie werd afgerond in het Gelre Ziekenhuis, Apeldoorn. Daar werd een differentiatie in de urogynaecologie gedaan en werkte ze aansluitend als chef-de-clinique. Vanaf 2019 nam ze samen met Alec Malmberg het initiatief om VrouwenZorg Centrum op te richten.

Renee Steinmann
Arts-seksuoloog NVVS
Renee Steinmann studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. in 2017 studeerde ze af als basisarts waarna ze in 2018 de opleiding tot seksuoloog NVVS afrondde. Als arts seksuoloog NVVS i.o. heeft zij de afgelopen jaren werkervaring opgedaan in zowel het Amsterdam UMC als bij GGZ Scharwachter en in haar eigen praktijk. Zodoende heeft zij een breed spectrum van seksuologische problematiek leren behandelen.

Ondertussen werkte zij als arts o.a. bij Altrecht, Psychosomatiek ‘De Eikenboom’, een landelijk centrum voor mensen met complexe, nog onbegrepen, klachten, bij GGZ instelling Lievegoed en is zij hoofddocent van een opleiding voor artsen en verpleegkundigen die zorgvragen over seksualiteit en anticonceptie behandelen bij de GGD’en in Nederland. Een gemeenschappelijke deler is haar passie voor zowel seksuele gezondheid als de integrale kijk op gezondheid en welzijn.
Elke Bosch
Medisch assistente

Afspraak maken