Skip to content

Wie zijn wij

Team

Alec Malmberg
Alec Malmberg
Gynaecoloog

Alec Malmberg studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. De opleiding tot gynaecoloog werd in het Erasmus Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis Rotterdam gevolgd.

Hij werkt al jaren in het aandachtsgebied bekkenbodem en operaties ter correctie verzakking en urineverlies. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor #DeVerloskundigeZorg met regie bij de zwangere en haar verloskundige.

karin profiel blauw
Karin Middelburg
Gynaecoloog

Karin Middelburg volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na afronding startte zij met een promotieonderzoek naar de ontwikkeling van kinderen geboren na IVF bij de afdeling Ontwikkelingsneurologie van het Universitair Medisch Centrum in Groningen.

De specialisatie tot gynaecoloog werd gevolgd in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (Oost) en in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. De specialisatie werd afgerond in het Gelre Ziekenhuis, Apeldoorn. Daar werd een differentiatie in de urogynaecologie gedaan en werkte ze aansluitend als chef-de-clinique. Vanaf 2019 nam ze samen met Alec Malmberg het initiatief om VrouwenZorg Centrum op te richten.

Foto Malou
Malou Schreurs
Gynaecoloog

Malou Schreurs is een van oorsprong Limburgse dokter met een passie voor persoonlijke en duidelijke vrouwenzorg. Ze studeerde Geneeskunde in Maastricht en met diploma op zak vertrok ze naar Malawi om daar 6 maanden in een ziekenhuis te werken. Vervolgens reisde ze door naar de Verenigde Staten waar ze haar promotieonderzoek deed naar complicaties in de bloedvaten en hersenen bij pre eclampsie (zwangerschapsvergiftiging).

Terug in Nederland begon ze haar opleiding tot gynaecoloog in het Viecuri Venlo, het MUMC+ Maastricht en het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Tijdens haar opleiding is ze gedifferentieerd in oncologische afwijkingen in de gynaecologie, met name met betrekking tot cystes van de eierstokken, afwijkingen van de vulva en afwijkende uitstrijkjes/onrustige cellen van de baarmoederhals. Na haar opleiding heeft ze enkele jaren als gynaecoloog gewerkt in het Medisch Spectrum Twente.

Foto+Machteld+(002)
Machteld Bogchelman
Seksuologe

Machteld werkt vanaf april 2023 als seksuoloog in het Vrouwenzorgcentrum. Zij heeft in Amsterdam haar studie geneeskunde gevolgd aan de Vrije Universiteit. Na het afronden van deze studie heeft zij 2 jaar als arts-assistent bij de gynaecologie gewerkt. In 2006 is zij gestart met de opleiding tot huisarts. Sinds 2012 heeft zij een eigen apotheekhoudende huisartsenpraktijk, samen met haar echtgenoot, in Klarenbeek nabij Apeldoorn.

Binnen de huisartsgeneeskunde heeft Machteld een aparte interesse en passie voor gynaecologische problematiek. Dit is mede de reden dat zij in 2020 is gestart met de masteropleiding seksuologie. Het is fijn om samen met cliënten te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om de seksualiteit en intimiteit te verbeteren.

THF_Eelke-6666
Elke Bosch
O&G verpleegkundige (niet praktiserend)

Elke Bosch is uw eerste aanspreekpunt, zowel aan de telefoon als bij uw bezoek aan ons centrum. Tevens verleent zij assistentie indien dat nodig is.

Hiervoor heeft zij 17 jaar als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis in Nijmegen. Waarvan 6 jaar op de afdeling traumatologie en vaat/ thoraxchirurgie. Daarna is ze begonnen op de verloskamers/ kraamafdeling, waar zij ook de specialisatie obstetrieverpleegkundige heeft afgerond. Na haar carrière als verpleegkundige is ze werkzaam geweest als doktersassistente bij een huisartsenpraktijk.

In het voorjaar van 2022 is ze vol enthousiasme begonnen in het VrouwenZorg Centrum. “In mijn werk staat voor mij centraal; aandacht voor je vragen, je advies en informatie geven (in overleg met je gynaecoloog), persoonlijke begeleiding tijdens een onderzoek.

Foto Gabry
Gabry Teunissen
Medisch assistente

Gabry is sinds het voorjaar van 2023 in dienst bij het VrouwenZorg Centrum in de functie van medisch assistente. Zij houdt zich bezig met de planning en de administratie, maar u kunt haar ook tegenkomen als assistente bij de behandeling.

Gabry heeft de opleidingen medisch secretaresse en doktersassistente afgerond. De laatste jaren was Gabry werkzaam als baliemedewerkster en secretaresse bij een kliniek voor bariatrie.

“Samen met mijn collega’s wil ik u zo goed mogelijk helpen aan de telefoon, per mail, maar ook op locatie”.

Foto Sanneke
Sanneke Hogenkamp
Medisch assistente

Sanneke is sinds maart 2023 werkzaam als medisch assistente bij het VrouwenZorg Centrum. Ze is beschikbaar voor al u vragen rondom uw afspraak, de facturatie, maar u kunt haar ook bellen met vragen omtrent uw consult of behandeling. Tevens assisteert ze de gynaecologen.

Na het afronden van haar studie journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht heeft Sanneke enkele jaren in haar vakgebied gewerkt, waarna ze zich liet omscholen tot doktersassistente. Sinds 2015 was zij werkzaam als assistente in een huisartsenpraktijk.

‘De aandachtsgebieden van het VrouwenZorg Centrum spreken mij erg aan. In mijn werk wil ik graag een prettige schakel zijn tussen de patiënt en de gynaecoloog.’