Skip to content

Karin Middelburg

Gynaecoloog

Karin Middelburg volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na afronding startte zij met een promotieonderzoek naar de ontwikkeling van kinderen geboren na IVF bij de afdeling Ontwikkelingsneurologie van het Universitair Medisch Centrum in Groningen. De specialisatie tot gynaecoloog werd gevolgd in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (Oost) en in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. De specialisatie werd afgerond in het Gelre Ziekenhuis, Apeldoorn. Daar werd een differentiatie in de urogynaecologie gedaan en werkte ze aansluitend als chef-de-clinique. 

Vanaf 2019 nam ze samen met Alec Malmberg het initiatief om VrouwenZorg Centrum op te richten.

“ Laagdrempelig contact, veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het eerlijk en uitgebreid informeren van vrouwen om zo tot de best mogelijke individuele behandeling te komen vind ik erg belangrijk in mijn werk. Ons VrouwenZorg Centrum biedt daar alle ruimte voor en ik verwelkom u daarom graag! “

Naast haar werk als gynaecoloog schreef Karin samen met Philippine van der Goes een boek over lichaam, liefde en baby’s maken voor kinderen van 5-8 jaar: Maar HOE dan?!

 

 

Speciale interesse: baarmoederhalsafwijkingen, menstruatieklachten, afwijkingen van de vulva, seksuele problematiek en anticonceptie. 

BIG nr. 4906315950