Skip to content

Voor verwijzers

Poliklinische, planbare gynaecologische zorg

VrouwenZorg Centrum is een zelfstandig behandelcentrum voor poliklinische, planbare gynaecologische zorg in Zevenaar. We zijn gevestigd in gezondheidscentrum Lentemorgen; een modern centrum met een prettige sfeer, waar we nauw samenwerken met andere disciplines, zoals onder andere een verloskundige, (bekken)fysiotherapeut, psycholoog, huisarts en arbo-arts. Wij zijn een door het ministerie van VWS goedgekeurd zelfstandig behandelcentrum op het gebied van de gynaecologie, urogynaecologie, en echoscopie. 

Wij staan voor gespecialiseerde VrouwenZorg die Duurzaam, Zinnig en Dichtbij is – voor elke vrouw.

Verwijzing

Intercollegiaal overleg

Voor intercollegiaal overleg zijn wij van maandag tot vrijdag van 8.30-17.30 beschikbaar op 0316-744020. Als we niet direct bereikbaar zijn, laat dan alstublieft een bericht achter of mail naar info@vrouwenzorgcentrum.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Recent is een artikel gepubliceerd over
Exploring concomitant pelvic floor symptoms in community-dwelling females and males Lees artikel
Waarbij Alec Malmberg een van de eerste auteurs, de conclusie van dit artikel is:
Bekkenbodemklachten (mictie problemen, defecatie problemen, seksuele klachten, verzakking en bekkenpijn) komen vaak samen voor. Vrouwen rapporteerden meer bekkenpijn dan mannen. We adviseren zorgverleners om aandacht te hebben voor de combinatie van bekkenbodemklachten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlVrouwenZorg Centrum is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Onze zorg is Duurzaam

Onze zorg is Zinnig

Onze zorg is Dichtbij:

Team

Het Vrouwenplein in gezondheidscentrum Lentemorgen is een prachtige plek. Karin Middelburg en Alec Malmberg hebben samen de kans aangepakt om hier een zelfstandig gynaecologisch behandelcentrum op te richten. Dichtbij de huisarts en de verloskundige.

Alec Malmberg
Alec Malmberg
Gynaecoloog

Alec Malmberg, studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. De opleiding tot gynaecoloog werd in het Erasmus Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis Rotterdam gevolgd.

Hij heeft 10 jaar gewerkt in het Slingeland Ziekenhuis met aandachtsgebied bekkenbodem en operaties ter correctie verzakking en urineverlies. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor #DeVerloskundigeZorg met regie bij de zwangere en haar verloskundige.

Karin Middelburg
Gynaecoloog

Karin Middelburg volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na afronding startte zij met een promotieonderzoek naar de ontwikkeling van kinderen geboren na IVF bij de afdeling Ontwikkelingsneurologie van het Universitair Medisch Centrum in Groningen.

De specialisatie tot gynaecoloog werd gevolgd in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (Oost) en in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. De specialisatie werd afgerond in het Gelre Ziekenhuis, Apeldoorn. Daar werd een differentiatie in de urogynaecologie gedaan en werkte ze aansluitend als chef-de-clinique. Vanaf 2019 nam ze samen met Alec Malmberg het initiatief om VrouwenZorg Centrum op te richten.

Afspraak maken