Skip to content

Informatie

VrouwenZorg Centrum is een zelfstandig behandelcentrum voor poliklinische, planbare gynaecologische zorg in Zevenaar. We zijn gevestigd in gezondheidscentrum Lentemorgen; een modern centrum waar we nauw samenwerken met andere disciplines, zoals onder andere de huisarts, verloskundige, (bekken)fysiotherapeut, psycholoog, diëtiste en arbo-arts.

Missie en visie

In ons VrouwenZorg Centrum is het onze missie om te ‘zorgen voor de vrouw, in haar vrouw-zijn’. Zowel medisch technisch, als psychosociaal. Wij bieden vrouwenzorg die dichtbij is, dat wil zeggen passend in de context van de vrouw en gericht op verbetering van haar kwaliteit van leven. Onze visie is gespecialiseerde VrouwenZorg die Duurzaam, Zinnig en Dichtbij is – voor elke vrouw.

Onze zorg is Duurzaam door;

Onze zorg is Zinnig doordat ze altijd:

Onze zorg is zowel letterlijk als figuurlijk Dichtbij, namelijk;

Team

Het Vrouwenplein in gezondheidscentrum Lentemorgen is een prachtige plek. Karin Middelburg en Alec Malmberg hebben samen de kans aangepakt om hier een zelfstandig gynaecologisch behandelcentrum op te richten. Dichtbij de huisarts en de verloskundige.
Alec Malmberg
Alec Malmberg
Gynaecoloog

Alec Malmberg, studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. De opleiding tot gynaecoloog werd in het Erasmus Medisch Centrum en Ikazia Ziekenhuis Rotterdam gevolgd.

Hij heeft 10 jaar gewerkt in het Slingeland Ziekenhuis met aandachtsgebied bekkenbodem en operaties ter correctie verzakking en urineverlies. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor #DeVerloskundigeZorg met regie bij de zwangere en haar verloskundige.

Karin Middelburg
Gynaecoloog

Karin Middelburg volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na afronding startte zij met een promotieonderzoek naar de ontwikkeling van kinderen geboren na IVF bij de afdeling Ontwikkelingsneurologie van het Universitair Medisch Centrum in Groningen.

De specialisatie tot gynaecoloog werd gevolgd in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (Oost) en in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. De specialisatie werd afgerond in het Gelre Ziekenhuis, Apeldoorn. Daar werd een differentiatie in de urogynaecologie gedaan en werkte ze aansluitend als chef-de-clinique. Vanaf 2019 nam ze samen met Alec Malmberg het initiatief om VrouwenZorg Centrum op te richten.

Afspraak maken

Covid 19
Ons centrum is gewoon open, maar voor uw en onze veiligheid geven wij navolging aan de landelijke maatregelen een voorschriften van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) ter preventie van verspreiding van het Corona virus. Indien u een van de volgende vragen met JA moet beantwoorden vragen we u vriendelijk geen afspraak te maken of uw afspraak te verplaatsen.
* Voor de risicogebieden zie: www.wijsopreis.nl